Fastighet

 

Kommunicerar information med besökare och till de som arbetar och bor i fastigheten. 

Oavsett om ditt företag har en reception eller inte är en Central Stacks lösning en optimal kommunikationskanal. Skärmens innehåll visar nyttig information tex vägbeskrivningar, bokningar, företagsinformation och kombinerar vi detta med information om tid, väder och vind samt senaste nyheterna blir detta en given informationskälla för alla. Skärmens visning kan tidsstyras men det kan också vara en touchskärm som besökaren själv kan söka sin information. Detta är bara några exempel på hur digital signage kan användas i fastigheter och på företag. Skärmens olika informationsytor kan skötas av flera administratörer där flera personer kan ha olika ansvar. En uppdatering kan också ske genom att man mailar sitt dokument till skärmen. Med Central Stacks mjukvaran är du inte låsta att jobba med en skärm mall, spellistan kan växla mellan olika utseende.

 

Trapphus Informationstavla

 

Med digitala trapphustavlor har hyresvärdar och bostadsrättsföreningar en kostnadseffektiv kanal för att kommunicera med de boende. Placeras en skärm i en entré där alla passerar blir detta föreningens givna informationskanal mot sina medlemmar. Vi touchfunktion kan man skapa ett innehåll som att tex byta språk. Digitala anslagstavlan har en Stack funktion, dvs man kan skapa en spelista som spelas på flera skärmar men skärmens geografiska placering bestämmer visningen. Ett exempel kan vara 5st fastigheter där det enda som skiljer sig åt är namnlistan i övrigt delar man på gemensam information. Adminsistrationen blir enkel och kostnadseffektiv. 

Företag

 

En digital skärm är ett utmärkt redskap att kommunicera ett budskap. Bild, ljud och rörelse skapar alltid ett intresse. Anslagstavlan på företagaet med handskrivna lappar och tryckta affischer är förbi. Digitala anslagstavlan placeras där anställda på företaget kan se skärmen. Den ger ett professionellt intryck och kan lätt anpassas till företagets övriga kommunikation. Skärmen är levande och engagerande med information med text, bilder,  videos, bokningar, nyhetsflöden, väder, klocka och annat som är av intresse för medarbetare eller kunder. Skärmen kan också uppdateras med att maila bild eller video direkt in till skärmen.

Idrottsklubb

 

Bokningar, resultat och matchschema är bara några saker som medlemmar och gäster behöver få information om när de besöker en idrottsplats. Visa vad som serveras i cafet eller visa dagens meny i restaurangen och erbjudanden i shopen är exempel på sådant som du vill att besökarna ska ta del av. Allt detta och mycket mer kan du enkelt och smidigt åstadkomma med Central Stacks programvara samtidigt som du stärker klubbens profil och höjer gästernas nöjdhet.

Gym - Sportanläggning

 

Om du driver eller arbetar på gym eller en sportanläggning så vet du att det är mycket information som dina medlemmar och besökare behöver, och information som du vill att de ska ta del av. Vilka pass kommer härnäst, finns det lediga platser, är det några förändringar i schemat? Det är några exempel på information som måste hållas uppdaterad.  Dessutom kanske du vill marknadsföra pass, träningsformer, kosttillskott, energidrycker och annat som du vill sälja till dina medlemmar och besökare. 

 

En skärm som placeras där många passerar blir en attraktiv reklamplats. Du vet vilka som besöker idrottsanläggningen och kan anpassa reklamen till sin målgrupp. Med denna intäkt blir skärmen en liten kostnad kanske tom en intäkt.

Butik

 

Kommunicera och att inspirera till köp. Låt din kund få digital uppdaterad information om erbjudanden. Med Central Stacks kan du stärka butikens profil och varumärke och förhöja dina kunders shoppingupplevelse. Låta dina leverantörer annonsera på dina skärmar. På så sätt kan investeringskostnaden för din digitala signage-lösning hållas på en lägre nivå. Du får dessutom en enkel och mycket snabb kampanj- och budskapshantering där innehållet styrs av yttre förutsättningar. Att visa en kampanjvara på en skylt där produkten tagit slut är aldrig kul. Med en digital skärm kan varan enkelt plockas bort och uppdateras. Vädret kan spela stor roll när du gör ett inköp. Skärmen kan anpassas så att budskapet som visas på skärmen styrs av yttre förutsättningar som tex temperatur. 

 

Showroom eller Bilhall

 

inVisual erbjuder en kommunikationslösning med funktion att bygga varumärke. Skärmar som exponeras i en attraktiv miljö skapar intresse. Med bra information med text, video och ljud skapas kommunikation med besökaren. Skapa en touchfunktion där besökare själv kan söka sin information om produkten du visar på skärmen. Med systemets statistik funktion kan du få uppgifter om vad kunden har sökt.

Restaurang eller Cafe

 

Underlätta ditt dagliga arbete och skapa menyer på skärmar. Med mjukvaran kan du schemalägga när olika menyer skall visas och när något tar slut kan du uppdatera skärmen. Kombinera visning av matsedel med erbjudanden, event, afterwoork eller kanske kommandefotbollsmatch på TVn. Skärmens layout skapas så att du kan informera flera saker samtidigt. Visa öppentider, informera om tid och väder. En uppskattad funktion är möjligheten att uppdatera skärmen med ett mail. Din matmeny kan du skapa i ett externt program. När du är klar med menyn kan du maila dokumentet så att det visas på skärmen. Menyn visas i en zon samtidigt som övrig information visas. När lunchen är slut har du schemalagt en nu visning som visar al carte menyn eller bilder på mat, ägare och gäster.

Publika platser

 

En digital informationsskärm placeras där människor är i rörelse. Skärmen blir en informationsbärare som snabbt kan sprida information. Skärmen layout  skapas och ger ett professionellt intryck och med kommunikatörens ord kan information skapas. 

Bransch

 

Digital Signage är funktionen att kommunicera med sin kund eller besökare. Alla brancher har behovet att informera och sprida budskap.

Det kan vara en publik informations spridare eller en skärm som intalleras internt på ett företag. 

Nedan visar vi på exepel på brancher som kan ha nytta av inVisual Digital Signage lösning.

Skärmens layout skall anpassas så att du kan visualisera din kommunikation. Vi hjälper dig med mallar för att du skall komma igång.