gallery/digital signage - company 3

Digital Signage

En digital skärm är ett utmärkt redskap att kommunicera ett budskap. Digital Signage med bild och ljud skapar alltid ett intresse. En digital signage skärm placeras där människor är i rörelse, ger ett professionellt intryck och kan lätt anpassas till företagets övriga kommunikation. Skärmen är levande och engagerande med information med text, bild, video, bokningar, nyhetsflöden, väder, klocka och annat som är av intresse för medarbetare eller kunder. Digital signage är för alla brancher.

Molntjänst

Central Stacks är administratörens molnkonto som används för att skapa en attraktiv design och publicera mtrl till sina skärmar. Användargränssnittet är mycket användarvänligt och man behöver inte vara en digital sigage specialist för att hantera publiceringen. Via Central Stacks molnkontot uppdaterar man innehållet, övervakar driftstatus och hanterar sin schemaläggning. Med systemets preview funktionen kan man i realtid se vad som visas på skärmen var du än befinner dig med en dator.

En effektiv intern kanal

Centralt placerade digitala skyltar väcker intresse med ett målinriktat och uppdaterat budskap.  Olika budskap schemaläggs via den interna kalendern. Varje skylt kan ha ett eget innehåll eller så kan olika budskap gå ut till flera digital signage skärmar. Ett digital signage system som enklet kan byggas ut och anpassas till skärmens storlek och upplösning

Teknik

Central Stacks Digital Sinage mjukvara hanterar skärmens visningar. I jämförelse med många andra system på marknaden kan skärmen växla utseende, det finns ingen gräns hur många "skärm layouter" som kan schemaläggas.  Central Stacks kan visa bilder, video, text, Twitter, YouTube, html filer, web spegling,  klocka och en väderlekstjänst som visar aktuellt väder från valfri ort mm. Skärmen kan vara liggande eller stående.

För vem

Central Stacks Digital Signage passar lika bra till företaget som vill informera kollegor vid kaffemaskinen eller i en reception för att hälsa kunder välkomna. Idrottsföreningsom vill ge sina medlemmar resultat och uppgifter om nästa match eller en butik som har en säljkampanj. Restaurang som vill publicera dagens lunchmeny och informera anställda om tex arbetsschema, skola som vill nå ut med information från rektor till elever och fastighetsmäklare som vill visa sina objekt digitalt.

gallery/digital signage - fika
gallery/digital signage - jp