Drivs av

Nyheter

Nedan presentarar vi de senaste uppdateringarana. 

2018-08-01 inVisual Nordic AB har signerat ett avtal med den europeiska distributören, blir ensam ansvarig för molntjänsten Central Stacks i norden. Försäljning via återförsäljare.

2018-05-2 Kunder som vill förstärka sitt eget varumärke kan få sin egen webdomän som inloggning till Central Stacks. Nya domänen tas fram i samråd med oss tex företag.se kan få domänen företag-DS.se som inloggningssida för sina kunder.. Tjänsten för kunder med mer än 20 aktiva licenser. 

2018-05-01 Nyhet Central Stacks Appen Weather finns nu med svensk text. 

2018-04-26 Ny Mediaspelare med UHD upplösning lanseras. Finns i lager i mitten på Juni. Mediaplayer15 utgår. Spelare har möjlighet att visa 3st fullHD i samma visning. UHD är vad alla skärmar kommer ha om ca 1år så det är trevlig att Central Stacks kan levera denna funktion redan nu. UHD är ett måste om spelaren skall levera innehåll till en videovägg. Med en videosplitt 

2018-03-02 Nyhet, Ny funktion i Central Stacks. Det går nu att maila uppdateringar till spellista. En bildzon kan skapas så att den accepter bilder och video som bifogade filer i mail. Sytemmet skapar själv mail clineten. 

2017-11-11 StackDS Administratören kan skapa subrupper så centralstyrning till undergrupper är nu möjlig. 

2016 Central Stacks lanseras i europa via företaget Solix Sp.k

gallery/digital signage - da appy place
gallery/digital signage - company 3
gallery/digital signage - restaurang