Licens

Central Stacks är en molntjänst som administrerar en skärms visning. Skärmen har en programvara CentralStacks.APK, som kommunicerar med sitt molnkonto.

Flera av de digital signge skärmarna som finns på marknaden har ett Android operativ inbyggt i skärmen som stöjer Central Stacks programvara. Central Stacks lösning ger en prisvärd lösning med unika funktioner.

Central Stacks mediaspelare är alternativet när du vill använda valfri skärm och om du eftersöker bästa bild med UHD / 4K stöd.

Det unika med Central Stacks molntjänst är att du kan börja skapa skärmvisningar och layouter utan att behöva koppla in en skärm eller mediaspelare. Funktionen ger dig möjlighet att prova och testa funktioner som du kan visa på din dator. Om du sedan är nöjd med resultatet kan skärm eller mediaspelare anslutas och en licens aktiveras. 

I molntjänsten kan du ha flera olika visningar som du testar.

Demokonto

Central Stacks demokonto skapas till kund och återförsäljare utan kostnad. Ett demokonto kan användas utan skärm eller mediaspelare. Bilden som du skapar visas på din dator.  I ditt demokonto kan du skapa olika visningar.  När du får chans att träffa din kunden har du flera förslag att visa direkt från din dator.  Detta ger dig ett unikt säljverktyg som skapa nöjda kunder. 

Pris

Som återgörsäljare av Central Stacks kan du se ditt pris på inVisual.se. eller kontakta oss så hjälper vi dig. Licens för skärm och mediaspelare inkluderar uppdateringar, support, pris per år.

Är du slutkund kontakta din återförsäljare för pris. Saknar du återförsäljare, kontakta inVisual så hjälper vi dig med en kontakt.

Artiklar

Licens beställa:

CSdemo9_16 - 0kr. 

CSdemo16_9 - 0kr

CS1year9_16 - pris se inloggad

CS1year16_9 - pris se inloggad

Spelare

CS4kPlayer18 - pris se inloggad

Programvara APK går att ladda i skärmar och spelare med Android operativ.

Paket 3års licens med 1st spelare

CS3year4KPlayer - pris se inloggad

Tjänster:

Kundanpassad konfigurering och layout

CSLayout - offert

Utbildning och genomgång hos kund 3-timmar. Ingår restid men ej kostnad för resan

CSedu - offert

gallery/digital signage - layout
gallery/digital signage - company